VIRAL

True story: Εγκατέλειψε την οικογένειά του για να ζήσει σαν κοριτσάκι [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία ενός transgender Καναδού, που εγκατέλειψε την οικογένειά του γιατί ήθελε να ζήσει σαν μικρό κοριτσάκι.

Ο 46χρονος Stefonknee (προφέρεται ‘Στέφανι'’) Wolschtt, μίλησε στην σειρά The Transgender Project, που περιλαμβάνει βίντεο τα οποία δημοσιεύονται από το Daily Xtra και προσπάθησε να εξηγήσει τη δύσκολη απόφασή του να αποκαλύψει στην οικογένειά του πως πραγματικά αισθάνονταν.
Όπως αναφέρει ο Independent, ο Wolschtt, ύστερα από 23 χρόνια γάμου κατάλαβε πως είναι transgender και πως το μόνο που θέλει στη χωή του, είναι να μην ζει σαν ενήλικας, αλλά σαν ένα ανήλικο 6χρονο κοριτσάκι. 
Ο Wolschtt, αναγκάστηκε να αφήσει τη σύζυγό του και τα 7 παιδιά τους και πλέον ζει ως "υιοθετημένο παιδί" σε μια άλλη οικογένεια στο Τορόντο (η δική του οικογένεια τον απέρριψε όταν τους αποκάλυψε πως ένοιωθε) . Η νέα του ανάδοχη οικογένεια αναζητούσε ένα μικρό κοριτσάκι για να κάνει συντροφιά στην εγγονή τους και με τη σειρά τους δηλώνουν απολύτως άνετοι με την ιδιαιτερότητα του Wolschtt.
Παράλληλα, στο βίντεο, ο ίδιος αναφέρεται στις πολλαπλές απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε, αλλά και στο γάμο της κόρης του, που ναι μεν τον κάλεσε στο γάμο της, αλλά απαίτησε να ντυθεί σαν "τον μπαμπά της".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!