GOSSIP

Η βασίλισσα αλλάζει πάνες στην πριγκίπισσα Charlotte! Aλήθεια; [εικόνες]

Η γέννηση της νέας πριγκίπισσας έχει πραγματικά ξεσηκώσει τους Άγγλους, και όχι μόνο, και ασχολούνται διαρκώς με το θέμα. Αυτό έκανε και η φωτογράφος των celebrities Αlison Jackson.

Η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε την Τρίτη στο Kensigton Palace τον εγγονό της και την σύζυγό του, για να δει για πρώτη φορά την νεογέννητη κόρη τους, πριγκίπισσα Charlotte, προτού η οικογένεια αναχωρήσει για το Νόρφολκ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έμεινε μόνο για είκοσι λεπτά στο Kensigton Palace, αλλά σύμφωνα με τις φωτογραφίες του βρετανικού Τύπου, αυτά ήταν αρκετά για την γαλαζοαίματη προγιαγιά, ώστε να σηκώσει τα μανίκια, να αλλάξει πάνα στην νεογέννητη πριγκίπισσα και να της δώσει γάλα με το μπιμπερό, αφού πρώτα σαν παραδοσιακή γιαγιά, που ξέρει καλά από μωρά, δοκίμασε στο χέρι της, την θερμοκρασία του.

Η Ελισάβετ είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και οκτώ εγγονιών, από τα οποία έχει αποκτήσει πέντε δισέγγονα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η γιαγιά της φωτογραφίας δεν είναι στην πραγματικότητα η βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά μια σωσίας της, που χρησιμοποίησε η φωτογράφος των celebrities Αlison Jackson, προκειμένου να φτιάξει ένα φωτογραφικό πρότζεκτ με θέμα την πρώτη επίσκεψη της Ελισάβετ στην νεογέννητη πριγκίπισσα.

Η Jackson είναι γνωστή στη Βρετανία για τις φωτογραφίες της με σωσίες διάσημων προσωπικοτήτων και αυτή τη φορά ο βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι όλοι οι σωσίες της βασιλικής οικογένειας είναι πολύ κοντά σε ομοιότητα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εκτός από τον «πρίγκιπα William», που έχει λίγο μεγαλύτερο πηγούνι από τον πραγματικό δούκα του Κέιμπριτζ!

Στο μεταξύ ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge άφησαν το παλάτι και έχοντας μαζί τα δύο τους παιδιά, το σκύλο Lupo και την νταντά πήγαν στο Norfolk.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!