GOSSIP

9 λόγοι που η Kylie Jenner είναι το πιο cool κορίτσι των Kardashian

Η οικογένεια των Kardashian απασχολεί συνέχεια τα δημοσιογραφικά δίκτυα από τις καταναλωτικές υπερβολές τους, τις προκλητικές εμφανίσεις τους και την έντονη ζωή τους. 

Αυτή τη περίοδο πέρα από το σόου «Keeping Up With The Kardashians» που παρουσιάζεται από το αμερικανικό κανάλι «Ε!» , έχουν δημιουρήσει μια "αυτοκρατορία" ιστοσελίδων και εφαρμογών. Η Kim προσπαθεί να μας βάλει στον κόσμο της, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στη μόδα και τη μητρότητα, η Kylie κάνει τη διαφορά με πιο edgy περιεχόμενο, η Khloe δίνει περισσότερα fitness tips και η Kendall μας δείχνει πώς είναι να είσαι ένα από τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη.

Η Kylie Jenner είναι το μικρότερο μέλος της οικογένειας Kardashian. Αν και είναι μόλις 18 χρονών έχει καταφέρει να τραβήξει τη προσοχή και τη συμπάθεια του κοινού πολύ περισσότερο από τις αδερφές της. 

9. Εϊναι πιο δημοφιλείς από τις αδερφές της: Η Kylie Jenner έχει περισσότερους από 43 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, αλλά και τους περισσότερους στο Snapchat σε σχέση με την υπόλοιπη οικογένεια.

8. Έχει το πιο ωραίο σώμα: Έχει μέσο ύψος, όμορφες καμπύλες και ένα όμορφο πρόσωπο. Η Kim έχει ένα αρκετά τσουπωτό σώμα, η Kendall έχει την τέλεια αναλογία σώματος για αδύνατο μοντέλο, η Khloe έχει ένα αθλητικό και δυνατό σωματότυπο, ενώ η Kourtney είναι μικροκαμωμένη. 

7. Έχει κερδίσει το κόσμο της μόδας: Έχει φωτογραφηθεί στα περισσότερα περιοδικά μόδας, όπως στο Cosmopolitan, στο Teen Vogue, στο Seventeen and Remix και σε διάφορα άλλα. 

6. Πληρώνεται με αρκετά χρήματα για την ηλικία της: Αν και μόλις 18 χρονών για κάθε επεισόδιο από το αμερικανικό reality που συμμετέχει πληρώνεται 5.000 δολάρια. Επιπλέον,  έχει δημιουργήσει μία σειρά ρούχων μαζί με την αδελφή της, από την οποία τα κέρδη τους είναι αρκετά μεγάλα. 

5. Θέλει να γίνει ηθοποιός: Ισχυρίζεται ότι θέλει να ξεφύγει από το κομμάτι του reality και να γίνει μία αληθινή ηθοποιός. Στο σχολείο συμμετείχε σε διάφορες θεατρικές εκδηλώσεις τραβώντας τη προσοχή του κοινού με το υποκριτικό της ταλέντο. 

4. Έχει δικό της σπίτι: Αν και μικρή σε ηλικία είπε να απογαλακτιστεί από την οικογένεια της και αγόρασε ένα σπίτι που το κόστος του ξεπερνάει τα 2,7 εκατομμύρια δολάρια. Η καινούργια οικία είναι στη Καλιφόρνια κοντά στα σπίτια της υπόλοιπης οικογένειας. Εκεί ζει μαζί με τρία κυνηγετικά σκυλιά, τους Norman, Bambi & Sophia. 

3. Έχει τους πιο cool φίλους: Η Kylie βλέπει τακτικά τον Justin Bieber, τον Jaden Smith και την Pia Mia που είναι οι πιο στενοί της φίλοι από τη showbiz. Παράλληλα, οργανώνει διάφορα πάρτι που κλέβουν τις εντυπώσεις των καλεσμένων καθώς είναι αρκετά ιδιαίτερα και πολύ ακριβά. 

2. Είναι δεμένη με την οικογένεια της: Ένα ακόμα πράγμα που τη κάνει αληθινά cool είναι πόσο δεμένη είναι με την οικογένεια της και πόσο πολύ τους αγαπάει. Τους συμβουλεύεται, μοιράζεται μαζί τους τα μυστικά της και τους επισκέπεται συχνά για να μάθει νέα τους. 

1. Προσέχει τους fans της: Το περιοδικό Time τη συγκαταλέγει ανάμεσα στις 50 έφηβες που επηρεάζουν περισσότερο τα νεαρά κορίτσια στον κόσμο. Επικοινωνεί συχνά μαζί τους μέσα από τα social media. Μάλιστα το περασμένο Σεπτέμβριο δημιούργησε μία καμπάνια μέσα από το Instagram με το hash tag #IamMoreThan δίνοντας δημόσιο πάτημα σε άτομα που έχουν βιώσει ρατσισμό και bullying. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!