GOSSIP

H Beyonce λέει πως έχασε με δίαιτα 30 ολόκληρα κιλά

Το πρόβλημα είναι πως δεν την πιστεύει κανείς. Γιατί μπορεί μεν να δείχνει πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά όχι και 30 ολόκληρα κιλά.

Η πρόσφατη εμφάνιή της στο Met Gala στη Νέα Υόρκη ήταν εντυπωσιακή. Η διάσημη τραγουδίστρια δείχνει να έχει πιο αδύνατα πόδια από ποτέ, ενώ η άκρως αποκαλυπτική τουαλέτα της δεν αφήνει περιθώρια για... παρεξηγήσεις. Το πρόβλημα είναι πως η ίδια υποστηρίζει πως μέσα σε λιγότερο από 22 μέρες έχασε 30 κιλά ακολουθώντας τη δίατα 22 Revolution του Marco Borges. Αυτό δεν το πιστεύει κανείς.
Η Daily Mail σπεύδει να εξηγήσει πως η δίατα του Marco Borges (ο οποίος τώρα λανσάρει και το νέο του βιβλίο) δεν εννοεί πως σε 22 μέρες χάνεις τόσα κιλά, αλλά πως μέσα σε 22 μέρες σου αλλάζει τις διατροφικές συνήθειες. Συγκεκριμένα στην περίπτωση της Beyonce o διάσημος διαιτολόγος κατάφερε μέσα σε 22 μέρες να την κάνει να πει όχι στα τηγανητά, τα λιπαρά και τα κρεατικά και να μετατραπεί σε μία vegeterian (ή σχεδόν χορτοφάγο, γιατί η ίδια λέει πως ενίοτε τρώει και κρέας) που έχασε γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Πιο λογικό ακούγεται.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!