TV BITS

Survivor: Απόψε δύο τραυματισμοί θα... παγώσουν τους πάντες [τρέιλερ]

Με τους Άιρα και Θοδωρή να έχουν ήδη βγει προτεινόμενοι για αποχώρηση, μετά από τους δύο πρώτους αγώνες ασυλίας αυτής της κρίσιμης εβδομάδας, όπου και οι δυο ομάδες πέτυχαν μέχρι στιγμής από μια νίκη, απόψε 9/4 θα γίνει μάχη για την τρίτη ασυλία αλλά δεν θα λείψουν τα απρόοπτα.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου βλέπουμε πως ο Τζέιμς Καφετζής παραπατάει κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως, αυτό το παραπάτημα δεν είναι αυτό που σοκάρει τους παίκτες και την παραγωγή.

Λίγη ώρα μετά, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, χτυπά το κεφάλι του και ο Γιώργος Λιανός διακόπτει το παιχνίδι, σφυρίζοντας, με τους παίκτες να «παγώνουν» μέχρι να δουν τι συνέβη.

Στα πρώτα πλάνα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την παραγωγή, οι παίκτες δείχνουν να είναι ανήσυχοι με τον τραυματισμό του Σταμάτη, ωστόσο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πολλά ακόμα, μέχρι τουλάχιστον να προβληθεί το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης .

Θυμίζουμε ότι ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι ένας από τους παίκτες που έχουν συζητηθεί αρκετά φέτος ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές εκείνες που τον έχουμε δει να έρχεται σε αντιπαράθεση τόσο με συμπαίκτες του όσο και με παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Στο δε συμβούλιο και πριν από αυτό η συζήτηση για τις υποψηφιότητες για αποχώρηση θα φουντώσει για τα καλά!

Δείτε ΕΔΩ το τρέιλερ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!