GOSSIP

"Κόλαφος" ο Τριανταφυλλίδης για τα όσα είδαμε με τον Γιώργο Μαρίνο

Καταπέλτης ήταν ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Fay's Time και χρησιμοποίησε πολύ "σκληρή" γλώσσα κατακεραυνώνοντας τόσο τον Πάνο Κατσαρίδη όδο και τον Κώστα Τσουρό για τα όσα είδαμε πρόσφατα στην εκπομπή του με τα πλάνα του Γιώργου Μαρίνου!

Θυμίζουμε πως μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Γιώργος Μαρίνος εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα! και συγκεκριμένα ο Πάνος Κατσαρίδης, τον συνάντησε  στην αυλή της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων όπου μένει.


Και ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης έκανε λόγο για έλλειψη τσίπας και κατακεραύνωσε τόσο τον Κατσαρίδη όσο και τον Τσουρό για τα... απαράδεκτα πλάνα του σπουδαίου Γιώργου Μαρίνου.


Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είπε πως εμφάνισαν τον Γιώργο Μαρίνο "σαν ανδρείκελο που πηγαίνει πέρα δώθε..."  απόρησε πως το ίδρυμα όπου διαμένει ο Μαρίνος έδωσε άδεια για αυτό το βίντεο και ζήτησε ακόμα και την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κατακεραυνώνοντας και τον διευθυντή του ιδρύματος που στην εκπομπή του Τσουρού εμφανίστηκε "όλο χαρά να λέει ... τί ωραία που περνάει" ο Μαρίνος.


«Μα καλά δεν ντράπηκε κανείς; Δεν είχε κανένας λίγη τσίπα; Θα' θελαν να συμβούν στους δικούς τους ανθρώπους τέτοια πράγματα;» είπε, μεταξύ άλλων.


Δείτε ΕΔΩ όλο το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!