TV BITS

Fay's Time: Ο Κοκλώνης μίλησε για τις αλλαγές στο J2Us [βίντεο]

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του J2Us που θα επιστρέψει τηλεοπτικά στα μέσα Φεβρουαρίου και σήμερα η κάμερα της εκπομπής Fay's Time συνάντησε τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη και τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν οι Βίκυ Σταυροπούλου, η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης και όλοι τους φάνηκαν ενθουσιασμένοι που ξεκινά και πάλι το εν λόγω σόου ενώ ακούστηκε πως πιθανά θα κρατήσει μέχρι τον Ιούνιο.


Ο Νίκος Κοκλώνης, ρωτήθηκε και για τα σενάρια που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, να αντικαθιστά την Κατερίνα Στικούδη, στην παρουσίαση του backstage ενώ στην εκπομπή ακούσαμε πως για την ίδια θέση συζητιέται και το όνομα της Μαλέσκου.


Πάντως ο Κοκλώνης δεν απέκλεισε το γεγονός, η Στικούδη, που σύντομα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, να συμμετέχει και φέτος στο J2Us.


Ο ίδιος είπε πως έχει τρακ και παραδέχτηκε πως ίσως δούμε ξανά κάποιους από τους τραγουδιστές που είδαμε σε προηγούμενες σεζόν του σόου, αλλά είπε πως οι παίκτες θα είναι όλοι νέοι.


Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!