GOSSIP

Η Πηλιάκη είναι στο Survivor αλλά ο σύζυγός της γιόρτασε τα γενέθλιά της

O Στέλιος Χανταμπάκης έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα από τις προηγούμενες συμμετοχές του στο Survivor και τώρα μαζί με τα δυο του παιδιά παρακολουθούν την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Όμως τώρα που η Όλγα είχε τα γενέθλια της αλλά αναγκαστικά τα γιόρτασε μακριά από την οικογένειά της, ο σύζυγός της σκέφτηκε μια ιδέα ώστε να γιορτάσει με τα παιδιά του τα γενέθλια της Όλγας, έστω και εξ αποστάσεως.


Έτσι αφού η 35χρονη βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα ο παρουσιαστής ζήτησε τη βοήθεια καλών φίλων για να δημιουργήσει ένα πάρτι έκπληξη για τα παιδιά στο οποίο η εικονική Όλγα Πηλιάκη έδωσε το παρών.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο ο πρώην παίκτης του Survivor αποφάσισε να «φέρει» την Όλγα Πηλιάκη στο σπίτι τους, φτιάχνοντας μια μάσκα με το πρόσωπό της.

«Υπάρχουν και οι μέρες που μου ζητάνε τη μαμά τους.. είχα συνεννοηθεί με τη παραγωγή ότι στη γιορτή της θα είναι εδώ ..  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ @olgapiliaki σε αγαπάμε πολύ και σε σκεφτόμαστε,σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια για να είσαι δυνατή !! #happybirthday @hantampakismanolis #malena @morfoula_dona είμαι σιγουρος πως η φίλη σου θα χαρεί πολύ όταν βγει,ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς… είσαι φίλη!!( ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής )..θα τα πούμε στη σχολή όταν φέρω τη Μαλενα!! @tolissweets @minigramgr ευχαριστώ ομάδα», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!