TV BITS

Survivor24: Για πρώτη φορά, αυτή είναι η ομάδα των Μαχητών [βίντεο]

Ηαντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 2024 έχει ξεκινήσει με τους παίκτες του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης να έχουν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Οι δέκα celebrities που έχουν ταξιδέψει για να ξεκινήσουν την προετοιμασία έχουν γίνει ήδη γνωστοί, ενώ για πρώτη φορά στην εκπομπή «Fay’s Time» της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε την ομάδα των Μαχητών.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την Κυριακή 7/1 στις 21:00 όπου θα προβληθεί στοΣΙΓΜ και τον ΣΚΑΪ η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης. Πριν την αναχώρησή τους, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Acun Media για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
 

Να σημειωθεί πως οι Μαχητές αποχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο τη Δευτέρα (1/1), ενώ οι Διάσημοι ταξίδεψαν το πρωί της Τρίτης (2/1).

Σύμφωνα με την εκπομπή «Fay’s Time», οι δέκα Μαχητές του Survivor 2024 έχουν δημιουργήσει μία πολύ φρέσκια ομάδα καθώς αποτελείται από νέα παιδιά που δεν έχουμε δει ξανά στην τηλεόραση. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν κάποιο από τα πρόσωπα της ομάδας θα καταφέρει να απασχολήσει το κοινό!

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!