GOSSIP

Ο Ρουβάς έκανε έκπληξη στον Μάστορα για τα γενέθλιά του [βίντεο]

Ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος φέτος το χειμώνα συνεργάζεται με τον Χρήστο Μάστορα και τις Mέλιsses έκανε μία υπέροχη έκπληξη στον τραγουδιστή για τα γενέθλιά του λίγο πριν την πρεμιέρα του σχήματος στις 17/11.

Ο Χρήστος Μάστορας σήμερα 14/11 γιορτάζει τα 37α γενέθλιά του και οι εκπλήξεις άρχισαν από χθες.

Συγκεκριμένα σε σχετικό βίντεο είδαμε πως ο Σάκης Ρουβάς έκανε έκπληξη στο συνάδελφό του επί σκηνής και κρατούσε μια τούρτα και τραγουδούσε το γενέθλιο τραγούδι μαζί με όλους τους συνεργάτες τους στο Έναστρον.

Ο Χρήστος Μάστορας είναι στα καλύτερά του, όχι μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στην προσωπική του ζωή, αφού έχει μία υπέροχη σχέση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα η αγαπημένη του, είπε σε συνέντευξή της: "Δεν εστιάζω καθόλου στα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του ή, για να το πω πιο σωστά, δεν μου έρχεται κανένα στο μυαλό. Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως είναι τόσο πολλά… Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, και έχει αστείρευτο χιούμορ, που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί."

Ενώ σε άλλες δηλώσεις της είχε πει: «Δεν πίστευα στον έρωτα με την πρώτη ματιά ΠΟΤΕ, μέχρι που… το έπαθα! Μπορώ να πω πως δεν ερωτεύομαι συχνά, δεν είμαι δηλαδή αυτό το κορίτσι που λέει συνέχεια «είμαι ερωτευμένη». Αυτός που θα ερωτευτώ θα είναι πραγματικά ξεχωριστός, καθώς –το ομολογώ–, είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος σε αυτό το κομμάτι. Τώρα, το να ερωτευτώ κάποιον σταδιακά, όχι, δεν μου έχει τύχει. Ή love at first sight ή καθόλου!»

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τον Ρουβά να εμφανίζει την τούρτα στον Μάστορα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!