GOSSIP

Η Vergara, o πρώην, τα κατεψυγμένα έμβρυα και το δικαστήριο

Η γνωστή ηθοποιός Sofia Vergara μίλησε σχετικά με τη δικαστική διαμάχη στην οποία εμπλέκεται με αντίδικο τον πρώην σύντροφό της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε σχετικά με τη δικαστική διαμάχη στην οποία εμπλέκεται με αντίδικο τον πρώην σύντροφό της και αντικείμενο τον έλεγχο των εμβρύων που είχαν καταψύξει μαζί την εποχή που ήταν ζευγάρι.

Η 42χρονη ηθοποιός αρνήθηκε να παραχωρήσει έμβρυα στον πρώην σύντροφό της, τον επιχειρηματία Nick Loeb, με τον οποίο είχε υπογράψει συμφωνητικό το Νοέμβριο του 2013 πριν προχωρήσουν σε μια διαδικασία τεχνητής γονιμοποίησης, στο οποίο καθίστατο σαφές ότι τίποτα δε θα γινόταν με αυτά τα έμβρυα εάν δε συμφωνούσαν και οι δύο.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης την Δευτέρα, η Vergara υποστήριξε ότι έκανε «αυτό που είναι δίκαιο».

Ο πρώην σύντροφός της προσέφυγε στη Δικαιοσύνη εναντίον της ηθοποιού διότι εκείνη είχε την κηδεμονία των εμβρύων, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία δεν διευκρίνιζε επακριβώς τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που χώριζαν.

Τα έμβρυα βρίσκονται σε μία κλινική στη Φλόριντα και η διάσημη ηθοποιός αρνείται να δώσει εντολή προκειμένου να αποψυχθούν.

«Μπορείτε να με κατηγορήσετε για αυτό;» διερωτήθηκε η ηθοποιός σε αμερικανική εκπομπή, ερωτηθείσα σχετικά με την άρνησή της τα έμβρυα να εμφυτευτούν σε μία παρένθετη μητέρα.

Ένα παιδί έχει ανάγκη κάτι περισσότερο από μία μητέρα, έχει ανάγκη από μία σχέση γεμάτη αγάπη μεταξύ των γονέων του. Κάνω αυτό που είναι σωστό.

Ο Loeb έδωσε ωστόσο τη δική του εκδοχή σχετικά με τη δικαστική αυτή διαμάχη την περασμένη εβδομάδα σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Times.

«Μία γυναίκα έχει το δικαίωμα να μείνει έγκυος με τους δικούς της όρους ακόμα και εάν ο άνδρας αντιτίθεται. Άραγε ένας άνδρας που θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του ως γονέας δεν έχει το ίδιο δικαίωμα να χειριστεί (όπως θέλει) τα έμβρυά του ακόμα και αν η γυναίκα είναι εναντίον;» σημείωσε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!