GOSSIP

Αρραβωνιάστηκαν οι Zoe Kravitz και Channing Tatum [εικόνες]

Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί για δεύτερη φορά ο χολιγουντιανός σταρ Channing Tatum, αφού δημοσίευμα του People αποκαλύπτει πως αρραβωνιάστηκε με τη διάσημη ηθοποιό και μοντέλο Zoe Kravitz (την κόρη του Lenny Kravitz) με την οποία είναι ζευγάρι από το 2021.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι, πήγε σε μασκέ πάρτι για το Halloween με τα κοστούμια τους να είναι εμπνευσμένα από την θρυλική ταινία τρόμου "Το μωρό της Ρόζμαρι" και η Zoe φορούσε στο χέρι της το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, το οποίο φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο.


Θυμίζουμε πως ο 43χρονος Channing στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την Jenna Dewan με την οποία έχει αποκτήσει και μια κόρη και μετά το διαζύγιό του το 2018 ο σταρ έλεγε πως δεν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί.


Έκανε όμως δεσμό με την τραγουδίστρια Jessie αλλά οι δυο τους χώρισαν το 2020 και ένα χρόνο μετά μπήκε στη ζωή του η Zoe, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν σε γυρίσματα ταινίας.


Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος και για την 34χρονη Zoe που το 2021 πήρε διαζύγιο με τον ηθοποιό Karl Glusman μετά από ένα γάμο που κράτησε σχεδόν δύο χρόνια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!