GOSSIP

Σε κωματώδη κατάσταση βρίσκεται η Μαίρη Χρονοπούλου

Διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού παραμένει η Μαίρη Χρονοπούλου, με την κατάσταση της υγείας της να είναι εξαιρετικά κρίσιμη, βαριά και σοβαρή, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου φέρει τραύμα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Σε τέτοιες καταστάσεις χορηγείται αποιδηματική θεραπεία για την απορρόφηση του οιδήματος και του αιματώματος που έχει επεκταθεί σε ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου της, σύμφωνα με την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε η ηθοποιός κατά τη μεταφορά της στα επείγοντα περιστατικά, την περασμένη Κυριακή.

Αν και σε κωματώδη κατάσταση, αγωνίζεται προκειμένου να απορροφήσει το εκτεταμένο αιμάτωμα του κρανίου της. Και παρότι οι γιατροί ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα, η Μαίρη Χρονοπούλου μάχεται δυνατά, αφού οι ζωτικές λειτουργείες της είναι άριστες και δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην αναπνοή ή την καρδιά της.

Ο φίλος της σπουδαίας ηθοποιού, Θωμάς Χούντας, μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την κατάσταση της υγείας της και κάλεσε τον κόσμο να προσευχηθεί για εκείνη.

«Δεν είναι καλά τα πράγματα παιδιά προς το παρόν, αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή, εκτός από τα δημοσιεύματα τα οποία είδατε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί αν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή χειρότερα. Προς το παρόν είναι σε στάσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και η γυναίκα δίνει την μεγάλη μάχη της ζωή της, για να κρατηθεί στη ζωή. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και καταρρακωμένος από όλη την ημέρα στο νοσοκομείο. Προσευχηθείτε παιδιά, προσευχηθείτε να επανέλθει και να δώσει σημεία ζωτικότητας περισσότερης», είπε ο στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!