GOSSIP

Ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε για πρώτη φορά σε εκπομπή

Συνεχίζεται η... φρενίτιδα που έχει προκαλέσει στα media, το πρόσωπο των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και πρόσφατα έγινε γνωστό, πως εκτός από το σύντροφό του Ντάνιελ, που είναι διαρκώς στο πλευρό του μαζί με τους συνεργάτες του, στην Ελλάδα βρίσκεται για να τον στηρίξει και ο μεγάλος αδελφός του Στέλιος Κασσελάκης.

Ο 43χρονος Στέλιος Κασσελάκης, που ζει μόνιμα στο εξωτερικό με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, βρέθηκε στην Ελλάδα, εν όψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής και έγινε αντιληπτός από τις κάμερες, αλλά δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις.


Ωστόσο, η εκπομπή της Καινούργιου, κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Στέλιο Κασσελάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στα παιδικά τους χρόνια, στο πως ο Στέφανος Κασσελάκης του ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά είπε και πως ήταν η πρώτη φορά που γνώρισε τον σύντροφό του Τάιλερ.

 

«Έχουμε 8 χρόνια διαφορά είμαι μεγαλύτερος. Ο Στέφανος πάντα ήταν ένα παιδί άτακτο δε στο κρύβω τον κυνηγούσε στο σπίτι πάρα πολλές φορές και εγώ έτρωγα το ξύλο μετά από τους γονείς μου γιατί ήταν μικρότερος. Εγώ είμαι αυτός που τον παίρνω όταν έχω πρόβλημα είναι πάντα εκεί για μένα…όταν εκείνος έχει θέμα το καταλαβαίνω στη φωνή του κατευθείαν» είπε αρχικά ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη.

 

«Όλα αυτά τα γεγονότα που έγιναν με την οικογένειά μου, έγιναν για εμένα ευτυχώς όταν ήμουν στο εξωτερικό ήδη στο πανεπιστήμιο. Ο Στέφανος δυστυχώς το παιδάκι πέρασε πάρα πολύ δύσκολα με την οικογένειά μου. Ψυχολογικά για ένα παιδάκι μικρό να περάσει πράγματα δύσκολα με τόση στεναχώρια» πρόσθεσε.

«Ο Στέφανος μου είπε ότι θα βάλει υποψηφιότητα στο ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν το ανακοινώσει και του “λέω είσαι τρελός”; Εγώ εγωιστικά που λέμε τον θέλω κοντά μου στην Αμερική. Στεναχωριέμαι για τα σχόλια για την οικογένειά μου» τόνισε ο Στέλιος Κασσελάκης σε άλλο σημείο.

Τέλος, ο Στέλιος Κασσελάκης για τον τρόπο που ο αδερφός του του παρουσίασε τον σύντροφό του, Τάιλερ αποκάλυψε: «Όταν μου παρουσίασε τον Τάιλερ του είπα “εγώ Στέφανε σε αγαπάω με οποιονδήποτε άνθρωπο και αν είσαι στη ζωή σου”. Η μητέρα μου πηγαίνει στο πανεπιστήμιο όλη μέρα και δουλεύει συγκεντρώνεται στη δουλειά της και προσπαθεί και υπάρχει περίπτωση να έρθει και θέλει να έρθει απλά φοβάται τα media γιατί εκείνη έφυγε από την Ελλάδα με στεναχώρια».

Δείτε στο fthis.gr το βίντεο με όσα είπε ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!