GOSSIP

H Στικούδη είναι και πάλι έγκυος και το ανακοίνωσε επί σκηνής [βίντεο]

Πανέτοιμοι να μεγαλώσουν την όμορφη οικογένειά τους είναι η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης καθώς η τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο ανακοίνωσε σε συναυλία της πως είναι και πάλι έγκυος.

Θυμίζουμε πως τον Οκτώβριο του 2021 η Κατερίνα έφερε στον κόσμο το γιο της και τώρα περιμένει και δεύτερο παιδί.

«Έχω και έναν επιπλέον λόγο να θέλω να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος» είπε η Κατερίνα Στικούδη στο κοινό που μόλις την είχε απολαύσει στη μεγάλη συναυλία της Christina Aguilera, χαϊδεύοντας τρυφερά την κοιλίτσα της, για να καταλάβουν όλοι ότι επρόκειτο για εγκυμοσύνη.

Οι πρώτες δηλώσεις

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι. Με το καλό. Έχω μπει στον πέμπτο μήνα και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τα δίνω όλα στη σκηνή. Είμαι καλά, είμαι υγιής. Μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, πάντα προσεγμένα όμως. Έχω πάρει 1,5 κιλό, θα πάρω κι άλλα, μην αγχώνεστε. Δε προσπαθώ να κρυφτώ από κάτι. Εγώ ζω κανονικά, ανακοινώνουμε κάποια πράγματα όταν είμαστε έτοιμοι. Ο Βύρωνας είναι πολύ καλά. Του λέω για μια κοιλιά που έχει μωράκι αλλά δε μπορεί ακόμη να το καταλάβει. Ήταν όμορφη η στιγμή της ανακοίνωσης. Ένιωσα πολύ άνετα. Μπορεί να ήταν 80.000 άτομα από κάτω αλλά εγώ ένιωσα σαν να είμαστε στο σπίτι… Στον Βύρωνα το ανακοινώσαμε όπως όλοι, του εξηγούμε ότι θα έρθει και κάποιος άλλος, δε θα είναι μόνος. Δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το φύλο, αλλά θα το βρούμε» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που η Κατερίνα Στικούδη ανακοινώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!