GOSSIP

Η Τούνη αποκάλυψε το ποσό που πλήρωσε για το ταξίδι στις Μαλδίβες [βίντεο]

Η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και το μωράκι τους, ο μικρός "Νουνίτο" έχουν πλέον επιστρέψει στην Ελλάδα, αν και η Ιωάννα συνεχίζει να ανεβάζει στο Instagram πλάνα από τις πολυήμερες διακοπές της στις εξωτικές Μαλδίβες και δεν κρύβει το πόσο λάτρεψε αυτόν τον προορισμό, ενώ αποκάλυψε και πόσο κόστισε αυτό το πολυτελές ταξίδι.

Πενταψήφιο ήταν το νούμερο του ποσού που έδωσε η Ιωάννα Τούνη για το ταξίδι ζωής που έκανε στις Μαλδίβες μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους της για να γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά της. 

Η γνωστή influencer αποφάσισε να απαντήσει με ειλικρίνεια στην επίμονη ερώτηση των followers της για το πόσο στοίχισε αυτό το ταξίδι για την ίδια και άλλα επτά άτομα που ήταν μαζί της.

Όπως είχε πει από την αρχή, εκείνη είχε πληρώσει τα εισιτήρια και τη διαμονή των φίλων της προκειμένου να γιορτάσουν μαζί μία τόσο όμορφη στιγμή της αφού έκλεισε τα 30 της χρόνια.

«Είπαμε ότι εδώ θα τα πω όλα» είπε αρχικά στο βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram και συνέχισε μιλώντας με κάθε λεπτομέρεια για το ταξίδι:


«Λοιπόν επειδή είναι η νούμερο 1 ερώτηση που μου κάνετε πραγματικά και δεν ήθελα να την απαντήσω αλλά είπαμε ότι εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου.

Ήμασταν 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά OK. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!