GOSSIP

Δήλωση σοκ του Boy George στο The Voice: Έχω κάνει σεξ με τον Prince !

Ο 54χρονος Βρτεανός τραγουδιστής πέταξε τέτοια ατάκα που οι παραγωγοί χρειάστηκε να διακόψουν τα γυρίσματα του The Voice.

O Boy George είναι ένας από τους φετινούς coaches του βρετανικού The Voice. Την ώρα λοιπόν των live auditions και ενώ στο στούντιο υπήρχε κοινό, ο Boy George κάθισε στις γνωστές κόκκινες καρέκλες μαζί με τους Paloma Faith, Will.i.am των Black Eyed Peas και Ricky Wilson των Kaiser Chiefs και είπε πως στο παρελθόν έχει κανεί ντουέτα με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της soul funk σκηνής όπως οι Luther Vandross και Smokey Robinson. Τότε η Paloma Faith του είπε πως αν είναι να αραδιάζουν μεγάλα ονόματα της funk τότε να ξέρει πως και αυτή έχει εμφανιστεί live με τον Prince για να εισπράξει την απάντηση: "Αγάπη μου εγώ έχω κοιμηθεί με τον Prince!"

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μετά τη δήλωση - βόμβα, οι άνθρωποι της παραγωγής διέκοψαν το γύρισμα και ανέβηκαν στη σκηνή για να μιλήσουν στον Boy George, ο οποίος μετά πήγε να τα μαζέψει, λέγοντας πως δεν έχει πραγματκά κοιμηθεί με τον Prince και εννοούσε πως απλά είχε την αφίσα του πάνω από το κρεβάτι του στο δωμάτιό του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!