GOSSIP

Η Καινούργιου έστειλε τις πιο γλυκές ευχές για την κολλητή της

Η Μαριλού Κόζαρη, που έκλεψε την καρδιά του Πάνου Μουζουράκη, ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στην Αίγινα, στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή και coach του The Voice και παράλληλα ετοιμάζεται να γίνει μαμά για πρώτη φορά και την είδαμε να ποζάρει τρισευτυχισμένη πλάι στην κολλητή φίλη της Κατερίνα Καινούργιου.

Η 30χρονη φαρμακοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και μάλιστα περιμένει κοριτσάκι! Έτσι λίγο πριν ντυθεί νυφούλα, η Μαριλού Κόζαρη διοργάνωσε πάρτι για τις στενές φίλες της το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί στο πλευρό της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της εγκυμονούσας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Mom & bride to be! Δεν σε αγαπάω απλά, σε λατρεύω! Εμείς οι δύο μεγαλώσαμε μαζί. Παίξαμε μαζί, γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ωριμάσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί και θα γεράσουμε μαζί… Η φιλία θέλει πολύ τρέξιμο για να διατηρηθεί κι εμείς βγήκαμε παγκόσμιες πρωταθλήτριες… Μαζί σε όλα! Με το καλό αγάπη μου!» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!