TV BITS

Survivor: Όλοι πάγωσαν όταν η Μελίνα σωριάστηκε - Ξέσπασε ο πατέρας της

Στο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης 9/2 κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για ένα έπαθλο φαγητού που όλοι φυσικά ήθελαν να το κερδίσουν (ήταν πίτσα) είδαμε την Μελίνα Μεταξά να σωριάζεται στο έδαφος και όλοι πάγωσαν.

Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε αμέσως τους γιατρούς της παραγωγής. Οι γιατροί την συμβούλευσαν να μείνει ακίνητη και να παίρνει ανάσες.

Από ότι φάνηκε η Κύπρια παίκτρια των Μαχητών ζαλίστηκε λόγω ενός χτυπήματος που είχε στον αυχένα και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Η αντίδραση του πατέρα της Κύπριας παίκτριας

Τα πλάνα με την πτώση της Μελίνας είδαν φυσικά στην τηλεόραση και οι συγγενείς της και ειδικά ο πατέρας της ξέσπασε μέσω twitter

Όπως έγραψε ο πατέρας της παίκτριας των Μαχητών, κανείς από την παραγωγή δεν επικοινώνησε μαζί τους για να τους ενημερώσει τι συνέβη, ενώ χαρακτήρισε τις σκηνές που προβλήθηκαν ως κάτι απάνθρωπο για την οικογένειά της
 

«Είναι απάνθρωπο εις βάρος της οικογένειάς μας να προβάλλονται σκηνές με τη Μελίνα τραυματισμένη και οι αρμόδιοι της παραγωγής να μην μας έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων. Είναι ντροπή για όσους διαχειρίζονται τα θέματα αυτά. Ελπίζουμε, έστω αργά να λάβουν το μήνυμά μας και να κάνουν το αυτονόητο. Να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας ενημερώσουν για το συμβάν» έγραψε ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά, ενώ το σχόλιό του δημοσίευσε χρήστης του Twitter.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως το σήμερα Παρασκευή 10/2 ο Νίκος Παρτσώλης είπε πως η Μελίνα είναι μια χαρά στην υγεία της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!