GOSSIP

Η Καλομοίρα λέει πως της λείπει η Ελλάδα και η Eurovision

Στην Ελλάδα βρέθηκε η Καλομοίρα, που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, καθώς συμμετέχει στο MadWalk και μίλησε για το πόσο της έχει λείψει η πατρίδα της, αλλά και για την επιθυμία της να επιστρέψει στη Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια και η τραγουδίστρια, που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει πλατινέ ξανθιά, απάντησε στις ερωτήσεις που της τέθηκαν. Αρχικά, ανέφερε πως η εμφάνισή της στο Madwalk δεν την αγχώνει ιδιαίτερα, ενώ τόνισε πόσο της έχει λείψει η Ελλάδα.

«Θα είναι έκπληξη η εμφάνισή μου στο Madwalk. Θα δείτε μια άλλη Καλομοίρα. Δεν έχω άγχος, αλλά έχω άγχος που έχω άγχος», είπε αρχικά.

Αναφορικά με την Ελλάδα, δήλωσε: «Η Ελλάδα μου είχε λείψει πολύ. Κάθε φορά που βρίσκω χρόνο, παίρνω το αεροπλάνο και έρχομαι. Νιώθω ότι είναι το σπίτι μου και εδώ».


Στη συνέχεια, μίλησε για τα παιδιά της και σημείωσε πως δεν θα τη δουν στο Madwalk, καθώς θέλει να την απολαύσουν επί σκηνής σε κάτι πιο ξεχωριστό.

«Δεν έχουν έρθει να με δουν τα παιδιά μου να τραγουδάω. Θέλω η στιγμή να είναι η σωστή, να είναι ένα μεγάλο πράγμα και τώρα είχαν και σχολείο, οπότε δεν μπορούσαν. Στον γιο μου αρέσει πολύ το πιάνο και τρελαίνομαι για αυτό, αλλά προσπαθώ να μην του το δείξω ακόμα», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τη Eurovision και αποκάλυψε πως θα πήγαινε ξανά στον διαγωνισμό. «Ναι, θα πήγαινα ξανά. Θέλω τα παιδιά μου να με δουν πάνω σε αυτή τη σκηνή μια μέρα, αλλά αν είναι να συμβεί, θα συμβεί», είπε.

Δείτε εδώ τα όσα δήλωσε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!