TV BITS

Πρωινό Μας: Το χρονικό της κόντρας Άντζελας και Καίτης [βίντεο]

"Άστραψε και βρόντηξε" το περασμένο Σάββατο η Άντζελα Δημητρίου όταν άκουσε την κριτική της Καίτης Γαρμπή στο J2Us και έκτοτε όλοι μιλούν για την κόντρα ανάμεσα στη Lady και την "Καιτούλα" που υπήρξαν και πρώην συννυφάδες και σήμερα στο Πρωινό Μας, είδαμε ένα βίντεο - χρονικό αυτής της κόντρας.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έδειξε σήμερα ένα βίντεο, που αποδεικνύει πως οι δυο τραγουδίστριες που είχαν στο παρελθόν και... συγγενική σχέση (ο αδελφός της Άντζελας είχε κάποτε παντρευτεί την αδελφή της Καίτης) εδώ και πολλά χρόνια έχουν μια κόντρα.


Στο βίντεο, βλέπουμε αποσπάσματα από παλιές συνεντεύξεις της Άντζελας στην Έλλη Στάη και τη Βίκυ Φλέσσα όπου αναφέρεται στο σάλο που είχε τότε προκληθεί επειδή είχε φιλήσει μια τουρκική σημαία και ακούμε την Άντζελα να μιλά και για την "Καιτούλα".


Έτσι ακούμε την Άντζελα να λέει πως έγινε έξαλλη με μια εκπομπή της Έλενας Κατρίτση όπου ήταν καλεσμένη η Γαρμπή, να μιλά για ένα περιστατικό που συνέβη όταν η ίδια ήταν στο νοσοκομείο και η Καίτη της έκανε ένα τηλεφώνημα.


Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!