GOSSIP

Η Νομικού έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από εκπομπή

Πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια και μοντέλο Δούκισσα Νομικού προκάλεσε μεγάλο ντόρο, καθώς ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή όπου εμφανίζονταν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και έκτοτε απέφευγε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Τώρα όμως πήγε σε ένα event και εκεί οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τη... βομβαρδίσουν με ερωτήσεις για την αποχώρησή της.


Η ίδια λοιπόν έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις και δείτε τί απάντησε όταν ρωτήθηκε γιατί μίλησε για "σεβασμό" όταν ανακοίνωσε πως αποχωρεί:

«Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μία τόσο σοβαρή για μένα απόφαση.

Ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη, όπως ευχαριστώ πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν.

Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή που και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και το περιβάλλον», είπε η Δούκισσα Νομικού.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!