GOSSIP

Είδαμε τον Απόστολο Γκλέτσο να κάνει sup στη Στυλίδα [βίντεο]

Ο 55χρονος ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στη Στυλίδα, όπου και πολιτεύεται και εκεί τον συνάντησε η κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και τον είδαμε να κάνει sup στον Μαλιακό και να παραχωρεί μια συνέντευξη στη δημοσιογράφο  Βασιλική Μπασιούρη 

Ο ηθοποιός έκανε έναν απολογισμό ζωής. Μίλησε για την κόρη του, τον έρωτα, και τα προβλήματα υγείας.

«Όταν εγκατέλειψα την υποκριτική, ενδεχομένως να μην είχα μπουχτίσει άλλα έβλεπα ότι ερχόταν. Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν αυτό με την υγεία μου, με γονάτισε, πήγα και ήρθα. Έκανα 3 επεμβάσεις και ποτέ δεν επανήλθα, έχω μόνιμη κολπική μαρμαρυγή. Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι 9,5, 6,5 και 3,5 ώρες. Αθλούμαι, άλλα όταν υπάρχει ο φόβος, Θέλεις να φοβίσεις τον φόβο», είπε για το πρόβλημα υγείας του.

Για την κόρη του ο Απόστολος Γκλέτσος, «έσταξε μέλι».

«Η κόρη μου παίζει τον πρωταγωνιστικό ρολό στη ζωή μου. Σπουδάζει στο Πάντειο, πολίτικες επιστήμες και σκηνοθεσία», αποκάλυψε.

Για την τηλεόραση και το κομμάτι της παρουσίασης δήλωσε πως, «η παρουσίαση στην τηλεόραση ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου δεν θα το ξαναέκανα. Δεν το έχω για παρουσιαστής, μην λέμε «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω».

«Είμαι πολύ καλά, δεν φαίνομαι. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Έχουμε κορίτσι της παντρειάς, εγώ θα κάνω το επόμενο βήμα;», επεσήμανε και συνέχισε: «Περιμένω με λαχτάρα να γίνω πάππους»

Τέλος, για την παρουσία του στο θέατρο είπε πως, «Έχω 1-12 χρόνια να κάνω θέατρο, αν πάνε όλα καλά με τον covid».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!