GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Τούνη με όσους την... έκραξαν επειδή έφαγε σούσι [βίντεο]

Η Ιωάννα Τούνη, από τη στιγμή που ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και θα αποκτήσει ένα αγοράκι με το σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, συχνά εισπράττει και σχόλια που την εκνευρίζουν, αλλά τώρα πραγματικά έγινε έξαλλη με όσους σχολίασαν το τί επιλέγει να τρώει, ενώ είναι έγκυος.

Η Τούνη, μέσω stories έδειξε πως πήγε για σούσι παρέα με φίλους και μέσα σε λίγα λεπτά εισέπραξε εκατοντάδες μηνύματα από χρήστες που φαίνεται να μη συμφωνούσαν με την επιλογή της, μιας και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης απαγορεύεται η κατανάλωση ωμών τροφίμων.


Η instagrammer διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή και θέλησε να απαντήσει λέγοντας πως ναι μεν απαγορεύεται το ωμό σούσι, ωστόσο υπάρχει και μαγειρεμένο σούσι, όπως αυτό που επέλεξε εκείνη να φάει.

«Μόλις έφτασα σπίτι και μου έχετε στείλει ένα κάρο μηνύματα, “γιατί σούσι στην εγκυμοσύνη”. Παιδιά ναι, στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα ωμά. Υπάρχει και μαγειρεμένο σούσι ξέρετε, είτε τηγανιστό, είτε στο φούρνο… Σούσι μαγειρεμένο. Μπορώ να το φάω και αυτό πήρα και έφαγα. Μην ανησυχείτε για την υγεία μου, είμαι μια χαρά. Ξέρω ότι είμαι έγκυος και ξέρω τι να αποφεύγω. Ευχαριστώ» ανέφερε μέσω stories της η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!