GOSSIP

Συγκινούν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή για την αποφοίτηση της κόρης της

Το βράδυ της Πέμπτης, η Δέσποινα Βανδή ήταν κατασυγκινημένη καθώς βρέθηκε σε μια λαμπερή τελετή αποφοίτησης, αφού η 18χρονη κόρη της, Μελίνα αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών.

Η τραγουδίστρια καμάρωσε τη Μελίνα Νικολαΐδη στην τελετή αποφοίτησης, ενώ δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της κόρης της με τις συμμαθήτριες και τους συμμαθητές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρά σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να έχεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου! #proudofyou» έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Παρών στην τελετή ήταν και ο νονός της, Μελίνας Νικολαΐδη, Κώστας Καπετανίδης.

«Η Μελίνα φεύγει το Σεπτέμβριο και πάει να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο. Εμένα το παιδί μου με νοιάζει να είναι καλά» είχε πει η Δέσποινα Βανδή στις αρχές Ιουνίου, μιλώντας στις κάμερες για την κόρη της, Μελίνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!