MEN'S GUIDE

5 λάθη που κάνουν συχνά οι άνδρες στην εμφάνισή τους [εικόνες]

Δεν χρειάζεται να είσαι fashion freak για να αποφεύγεις τα στυλιστικά ατοπήματα, και μπορεί να μην γίνεις ποτέ fashion icon, αλλά αν αποφύγεις αυτές τις 5... κακοτοπιές σίγουρα θα βελτιώσεις το στυλ σου.

Ποτέ δεν φοράμε κάλτσες με σανδάλια

Ειδικά φέτος που τα sporty σανδάλια είναι στη μόδα ο κίνδυνος να αντικρίσουμε αυτό το φρικτό θέαμα σε παραλίες και beach bars χτυπά κόκκινο. Το άλλοθι πως ιδρώνουν τα πόδια δεν αποτελεί δικαιολογία. Ο συνδυασμός κάλτσα – σανδάλι απλώς απαγορεύεται.

Η άσπρη κάλτσα δεν πάει με το κοστούμι

Ο κανόνας είναι απλός και κατανοητός. Φαινομενικά μόνο, αφού δυστυχώς είναι από τα πιο συνηθισμένα ανδρικά στυλιστικά λάθη, που μάλιστα δεν έχουν καμμία ερμηνεία. Αν επιμένεις πως η κάλτσα σου είναι statement όταν φοράς κουστούμι,  τότε δεν έχει παρά να την αντικαταστήσεις με κάποιο άλλο χρώμα (όχι άσπρο), ιδανικά με κάποιο κλασικό μαύρο, μπλε , γκρι ή μπεζ, αλλά φέτος όλα τα χρώματα στις κάλτσες είναι στη μόδα.

Μην καλύπτεις την καραφλίτσα σου

Όσο και αν δεν το πιστεύεις πολλές γυναίκες βρίσκουν γοητευτικούς τους καραφλούς άντρες. Είναι προτιμότερο να ξυρίσεις το κεφάλι σου, από το να προσπαθείς να καλύψεις το κενό με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, που δυστυχώς όλες θα το προσέξουν και όχι για καλό.

Σταμάτα να δείχνεις στον κόσμο την «πίσω» χωρίστρα σου

Είναι το σύνδρομο του υδραυλικού. Η διαφορά είναι πως μόνο ο υδραυλικός βρίσκει το εν λόγω θέαμα σέξι. Οι περισσότεροι σε θεωρούν γελοίο, ακόμα και αν έχεις τα οπίσθια του Liam Hemsworth. Φρόντισε να φοράς ζώνες και να έχεις το νου σου όταν σκύβεις. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι στις παραλίες καλό είναι να πάρεις ένα μαγιό με κορδόνι στην μέση.

Τα φαρδιά ρούχα δεν είναι μόδα!

Και δεν είναι μόδα εδώ και κάτι δεκαετίες. Πέταξε λοιπόν (ή τέλος πάντων αποθήκευσέ τα μακριά) τα θεόφαρδα σακάκια και παντελόνια και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με παντελόνια chinos και σακάκια σε κλασική γραμμή. Και να ξέρεις πως ακόμα και αν έχεις περιττά κιλά τα φαρδιά ρούχα δεν «κρύβουν» αλλά τονίζουν το πρόβλημα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!