GOSSIP

O Daniel Craig ως James Bond πίνει πολύ... πάρα πολύ!

O Daniel Craig θεωρείται από τους επιτυχημένους ηθοποιούς στην ερμηνεία του ως James Bond και οι ταινίες του έσπασαν ταμεία. Έχει όμως και μια μάλλον αρνητική πρωτιά.

O Daniel Craig κατά μέσο όρο πίνει περίπου 20 ποτά ανά ταινία (λογικό αν σκεφτεί κανείς ππως πολλοί από τους χορηγούς είναι εταιρείες αλκοολούχων ποτών) , ωστόσο αυτό το νούμερο ξεπερνά κατά πολύ άλλους πρωταγωνιστές που ενσάρκωσαν στην μεγάλη οθ΄0ονη το διάσημο πράκτορα όπως ο Sean Connery που έπινε 11 ποτά, ο George Lazenby που έφθασε τα 9 ποτά στη ταινία «Στην υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητος», ενώ ο Roger Moore έπινε 11 ποτά ανά ταινία, o Timothy Dulton περίπου 4 ή 5 ποτά ανά ταινία, καιδεύτερος μετά τον Daniel Craig είναι ο Pierce Brosnan  που έφτασε τα 12 ποτά ανά ταινία.

Παράλληλα το βρετανικό περιοδικό The Grocer που ασχολείται με την αγορά τροφίμων και ποτών στην χώρα, τονίζει πως από τότε που ο James Bond σταμάτησε να πίνει το χαρακτηριστικό κοκτέιλ βότκα - μαρτίνι (shaken not stirred!) και άρχισε να πίνει Vesper Martini, με  τζιν, βότκα και βερμούτ, οι πωλήσεις τζιν στην Αγγλία έχουν εκτοξευτεί. Επίσης η Telegraph σε αντίστοιχο δημοσίευμα τονίζει πως η αλήθεια είναι πως στις περισσότερες σκηνές των ταινιών 007, o James Bond φαίνεται να πίνει άλλα ποτά, όπως σαμπάνια ( Bollinger και Dom Perignon) και μπύρα και τονίζει πως το μάξιμουμ ποτών που κατανάλωσε ο James ήταν τα 26 ποτά που ρούφηξε στην ταινία Casino Royale. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!