GOSSIP

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών διέγραψε τον Πέτρο Φιλιππίδη [βίντεο]

Μετά την εισαγγελική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό, αλλά και τις καταγγελίες που κατατέθηκαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εις βάρος άλλων ηθοποιών, όπως ο Παύλος Χαϊκάλης, χθες το ΣΕΗ συνεδρίασε και αποφάσισε τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα χθες, Δευτέρα 14 Ιουνίου, το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ, υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, συνεδρίασε προκειμένου να αποφανθεί για τις ποινές που θα επιβάλει στους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή Πάμε Δανάη ο Άρης Καβατζίκης, ο Πέτρος Φιλιππίδης διαγράφηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ η διαγραφή του από το Σωματείο. Για τον Παύλο Χαϊκάλη, αποφασίστηκε να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να καταφέρουν να καταλήξουν σε μία απόφαση», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!