GOSSIP

Σήμερα η Μαρία Κορινθίου θα κάνει ανάγνωση του θρήνου της Παναγίας

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, μας θύμισε πως η ίδια έχει φέτος αναλάβει να κάνει ανάγνωση του θρήνου της Παναγίας σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ, τη σκηνοθεσία του οποίου έχει αναλάβει ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης και η ίδια η ηθοποιός έχει πει πως αισθάνεται μεγάλη τιμή που ανέλαβε αυτό το ρόλο.
Το πρότζεκτ θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο YouTube και η Μαρία Κορινθίου ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στα social media σχολιάζοντας: «Μ.Παρασκευή - Επιτάφιος Θρήνος

Υπέρτατη τιμή να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Ανάγνωση του θρήνου της Παναγίας, στο κατανυκτικό εκκλησάκι της Αγίας Φιλοθέης στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ευλογημένες μέρες να έχουμε όλοι μας.

Στην απόλυτη πράξη αγάπης του Κυρίου, ο οποίος θυσιάστηκε για εμάς σε απόδειξη της αγάπης Του για τους ανθρώπους, μας καλεί να συμμετάσχουμε νοερά ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» @mkoapostoli της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στο δεύτερο από μία σειρά βίντεο που δημιουργήθηκαν ειδικά για την Μεγάλη Εβδομάδα, η «Αποστολή» μάς καλεί να νιώσουμε την θρησκευτική κατάνυξη της Μ. Παρασκευής με την εθελοντική και ευγενική συμμετοχή της ηθοποιού κυρίας Μαρίας Κορινθίου, αποδίδονται στη δημοτική γλώσσα αποσπάσματα από τα Εγκώμια, τα τροπάρια που ψάλλονται το βράδυ της Μ. Παρασκευής.»



 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@mariakorinthiou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!