GOOD LIFE

5 από τα ακριβότερα σπίτια στον κόσμο και ποιοί τα έχουν [εικόνες]

Αυτά είναι τα ακριβότερα σπίτια του πλανήτη σύμφωνα με λίστα του Time.

Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει το Buckingham Palace, το οποίο όμως δεν είναι ουσιαστικά σπίτι και ακολουθούν αυτά τα (πραγματικά) σπίτια. 

Antilia: Βρίσκεται στην Βομβάη της Ινδίας, η αξία του αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια και ανήκει στον πλουσιότερο άνδρα της Ινδίας (σύμφωνα με το περιοδικό Forbes) τον Mukesh Ambani. Αποτελείται από 27 ορόφους συνολικής έκτασης 37,161 τ.μ.

Villa Leopolda: Βρίσκεται στην Κυανή Ακτή και η αξία του αγγίζει τα 740 εκατομμύρια δολάρια. Ανήκει στην χήρα Βραζιλιάνου τραπεζίτη, την Lily Safra.

Four Fairfield Pond: Βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και η αξία του αγγίζει τα 248 εκατομμύρια δολάρια. Ανήκει στον Ira Rennert, ιδιοκτήτη του επενδυτικού ομίλου Renco Group.

18-19 Kensington Palace Gardens: Βρίσκεται στο Λονδίνο, η αξία του αγγίζει τα 222 εκατομμύρια δολάρια. Ανήκει στον Ινδό μεγιστάνα της χαλυβουργίας Lakshmi Mittal. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σπίτι του πρίγκιπα William.

Ellison Estate: Βρίσκεται στο Woodside, στην Καλιφόρνια. Η αξία του εκτιμάται στα 200 εκατομμύρια δολάρια. Αποτελείται από 10 σπίτια σε μια τεράστια έκταση με ιδιωτική τεχνητή λίμνη. Ανήκει  στον Larry Ellison, στον συνιδρυτή της Oracle, και έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, σύφωνα με το Forbes.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!