GOSSIP

Τσουνάμι καταγγελιών κατά του Φιλιππίδη ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται

Τρεις γνωστές ηθοποιοί προχώρησαν χθες σε επίσημη καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και δύο μέρες σε γνωστή κλινική των Αθηνών και ανάλογες καταγγελίες αναμένεται να κάνουν και 14 ακόμη γυναίκες.

Με τις κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη προχώρησαν χθες σε καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η καταγγελία έγινε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) χθες και οι τρεις γυναίκες ζητούν την διαγραφή του συναδέλφου τους από το Σωματείο.

Την είδηση της καταγγελίας μετέδωσε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στην βινιέτα του τίτλου αναγραφόταν: «Επίσημη καταγγελία τριών ηθοποιών στο ΣΕΗ κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση». Δεν είναι οι μόνες επιμένουν γνώστες της υπόθεσης από τον χώρο του θεάτρου που κλυδωνίζεται από την τρικυμία των καταγγελιών που ξεκίνησαν από τον Γιώργο Κιμούλη, συνεχίστηκαν με τον πρώην σύντροφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και από χθες με τον Πέτρο Φιλιππίδη.


Ο ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο άμεσα. Μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης οι γιατροί παρακολουθούν σχολαστικά την περίπτωσή του, ενώ ο ηθοποιός φέρεται να ενημερώθηκε για τις εξελίξεις που τον αφορούν. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που υποστηρίζουν ότι με όλα όσα ακούγονταν ανεπίσημα εδώ και μέρες οι χθεσινές εξελίξεις με την επίσημη πλέον καταγγελία ήταν αναμενόμενες.

Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης καμία από τις τρεις ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον συνάδελφό τους, δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούν. Ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξέφρασε την περηφάνια του για το θάρρος της γυναίκας του  να «ορθώσει ανάστημα στους φόβους της» και να αντιμετωπίσει τους «δαίμονές της». 

«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ' ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου» γράφει στο τρυφερό μήνυμα που πόσταρε στα stories του στο Instagram o ηθοποιός.

Λίγο νωρίτερα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε ποστάρει την λέξη «Boom» την οποία εικονογράφησε με τρεις δυναμίτες, όσες και οι καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη. Του ανθρώπου με τον οποίο συμπράττει στην σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», με ότι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία του, αφού ήταν σίγουρα γνώστης του περιστατικού που αφορά την γυναίκα του.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!