GOSSIP

O Jason Momoa λέει πως λιμοκτονούσε όταν τον "έκοψαν" από το GoT

Μετά τη συμμετοχή του στη σειρά Game of Thrones, ο Jason Momoa αναδείχτηκε σε σταρ πρώτου μεγέθους στο Χόλιγουντ και ενσάρκωσε και τον Aquaman στη μεγάλη οθόνη, αλλά ο ίδιος τώρα εξομολογείται πως μετά το GoT πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια.

Ο διάσημος πλέον ηθοποιός έγινε απίστευτα δημοφιλής σε όλο το κόσμο όταν ενσάρκωσε τον Khal Drogo στη σειρά Game of Thrones, όμως ο χαρακτήρας του "πέθανε" το 2011 και σταμάτησε η παρουσία του στη σειρά.


Και τώρα ο ίδιος παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού In Style και αποκάλυψε πως μετά το "κόψιμο" αυτού του ρόλου, έμεινε άνεργος για σχεδόν δύο χρόνια και ο ίδιος και η οικογένειά του έφτασαν στη σημείο να... λιμοκτονούν.


Ο σταρ είναι παντρεμένος με την επίσης γνωστή ηθοποιό Lisa Bonet και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: την 13χρονη σήμερα Lola Iolani,και τον 11χρονο  Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha. «Δεν είχα χρήματα ούτε να παρέχω τα βασικά αγαθά στην οικογένειά μου» εξομολογείται ο σταρ, που εξηγεί πως η καριέρα του στην ουσία ακολούθησε ξανά ανοδική πορεία, μόνο αφότου χρειάστηκε ο ίδιος να χρηματοδοτήσει και να σκηνοθετήσει μια ταινία του και κυρίως όταν πέτυχε να κερδίσει το ρόλο του Aquaman το 2018!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on Nov 10, 2020 at 6:05am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!