GOSSIP

Η Όλγα Φαρμάκη είναι έγκυος - Δείτε τι δήλωσε

Η πρώην παίκτρια του Survivor και γνωστή influencer Όλγα Φαρμάκη είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί και δεν κρύβει τη χαρά της.

Η ίδια ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες την ευχάριστη είδηση μέσω Instagram ποζάροντας αγκαλιά με τον σύντροφό της Σταύρο Μαντόπουλο και γράφοντας στη λεζάντα "parents to be". ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά στον σύντροφό της που χθες είχε την ονομαστική εορτή του. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Farmaki (@olgafarmaki) on Sep 14, 2020 at 5:58am PDT


Και σήμερα το πρωί μίλησε τηλεοπτική εκπομπή:«Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Δεν μπορώ να σας δω αλλά σας ακούω. Διανύω τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και πιστεύω ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσω. Έχει φουσκώσει λίγο η κοιλίτσα, όχι λίγο και παραπάνω από το λίγο, απλώς άρχισε ο κόσμος να με ρωτάει και λέω είναι καλύτερα να το μοιραστώ μαζί τους. Είχα και πολύ θετική προσέγγιση μέσω του Instagram που το ανακοίνωσα και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Ευτυχώς, δόξα τω θεώ είχα εύκολη εγκυμοσύνη. Είμαστε τρία χρόνια με τον σύντροφό μου και θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα παιδάκι να ολοκληρώσουμε και τη σχέση μας», είπε η Όλγα Φαρμάκη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!