GOSSIP

Οι Σολωμού και Παπαδημητρίου ποζάρουν μαζί με τα παιδιά τους [εικόνες]

Οι ηθοποιοί Μαρία Σολωμού και Ντορέττα Παπαδημητρίου, είναι κολλητές φίλες και καλό... παρεάκι κάνουν και τα παιδιά τους.

Οι δυο φίλες πέρασαν μαζί και μεγάλο μέρος των διακοπών τους έχοντας μαζί και τα παιδιά τους που και οι δυο συνήθως αποφεύγουν να τα δείχνουν στα social media.


Τώρα όμως η Μαρία Σολωμού έκανε μια εξαίρεση και θέλοντας να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι ανέβασε πριν από κάποιες ώρες στο Instagram, πόζες της με τη Ντορέττα και άλλες φίλες της και τα παιδιά τους.


Μάλιστα, σε μία από αυτές η Μαρία Σολωμού μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της, Αλέξανδρου, αλλά και το πρόσωπο των παιδιών της καλής της φίλης Ντορέττας Παπαδημητρίου, Διονύση και Φίλιππο

Cheers to the ones that we’ve got! Ωδή….. ,στην παλιοπαρέα ,στους κολλητούς,στις φιλενάδες,σ´αυτούς που υπήρχαν πάντα,σ´αυτούς που ήρθαν ,σ αυτούς που θα έρθουν …..στα απροσδόκητα και παράξενα της ζωής …..Στα καλοκαίρια μας,στις παραλίες μας ,στα γέλια μας,στις στιγμές μας!!!!! CHEERS!!!!! Καλό μήνα να έχουμε!!!!!», έγραψε η Μαρία Σολωμού.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Solomou (@mariasolomou_official) on Sep 1, 2020 at 3:23am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!