WOMEN'S GUIDE

5 tips για τέλειο δέρμα λίγο πριν ξαπλώσεις

Οι γυναίκες που έχουν τέλειο δέρμα ισχυρίζονται πως ακολουθούν ευλαβικά αυτά τα 5 tips πριν ξαπλώσουν στο κρεβάτι τους. 

1. Διπλός καθαρισμός και ντεμακιγιάζ

Το να ξυπνάς την άλλη μέρα με μουντζούρες στα μάτια, ενώ έχεις κάνει ντεμακιγιάζ, έχει συμβεί σε όλες. Οι ειδικοί της ομορφιάς συστήνουν να καθαρίζεις πρώτα το μακιγιάζ με κάποιο προϊόν με βάση το λάδι και μετά να πλένεσαι με ένα καθαριστικό προσώπου με αφρό (χωρίς σαπούνι).

2. Η δύναμη του ατμού

Δεν σου λέμε να κάνεις καθαρισμό προσώπου με ατμό κάθε μέρα. Όμως μπορείς να έχεις τις ευεργετικές επιπτώσεις του ατμού (ανοίγει τους πόρους) απλά με το να ανοίξεις στο καυτό το νερό στο ντους για λίγα λεπτά και να σταθείς μέσα στους υδρατμούς, χωρίς να έρθει το καθαρό πρόσωπό σου σε επαφή με το καυτό νερό φυσικά. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να έχεις βάζοντας μια υγρή πετσέτα λίγα λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων και κάνοντας μετά με προσοχή απαλό μασάζ με αυτή στο πρόσωπο.

3. Απολέπιση

Ένα καθαριστικό προσώπου που όμως κάνει και απαλή απολέπιση μπορείς να το εντάξεις στο πρόγραμμά σου και να το χρησιμοποιείς περίπου 2 φορές την εβδομάδα για λαμπερό δέρμα.

4. Ενυδάτωση

Βάζε πάντα μια ενυδατική νυκτός και μάλιστα φρόντισε να την διατηρείς στο ψυγείο έτσι θα δροσίζει και θα τονώνει ακόμα περισσότερο το πρόσωπό σου μετά τον καθαρισμό.

5. Ξάπλωσε με την πλάτη

Αν συνηθίζεις να κοιμάσαι στο πλάι ή μπρούμυτα, η επαφή του προσώπου με σκεπάσματα και μαξιλάρια δεν το βοηθά να αναπνέει και συχνά προκαλεί και ερεθισμ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!