WOMEN'S GUIDE

Η έγκυος Ashley Graham πόζαρε με τη νέα συλλογή της με μαγιό [εικόνες]

Το διασημότερο plus size μοντέλο στον κόσμο, η Αμερικανίδα Ashley Graham, τον περασμένο Αύγουστο, ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί (ένα αγοράκι) με το σύζυγό της και γνωστό σκηνοθέτη Justin Ervin και όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησε ποτέ να μας δείχνει τις αλλαγές στο κορμί της χωρίς να αισθάνεται κανένα κόμπλεξ για τα παραπάνω κιλά της εγκυμοσύνης της.

Και τώρα παρουσίασε τη νέα συλλογή με ολόσωμα μαγιό και μπικίνι που σχεδίασε για το 2020 για το brand Swimsuits For All και μολονότι είναι έγκυος πόζαρε η ίδια για την καμπάνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Jan 7, 2020 at 8:01am PST


Η συλλογή με μαγιό απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από τα κιλά τους ή το σωματότυπο τους. Άλλωστε η Ashley είναι το μοντέλο που με τις πληθωρικές καμπύλες της κατάφερε να γράψει ιστορία, αφού έγινε το πρώτο plus size μοντέλο που μπήκε στη λίστα του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και έκανε εξώφυλλα στη Vogue και τώρα σκοπεύει να στείλει σε όλους το body positive μήνυμα της και για τις εγκύους.


Μάλιστα πρόσφατα ανακοινώθηκε πως σύντομα θα δούμε και μια συλλογή με νυφικά για εγκύους που θα σχεδιάσει η Ashley, αφού η ίδια εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της πως δυσκολεύτηκε πολύ να βρει νυφικό.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!