MEN'S GUIDE

3 "αμαρτωλές" πόλεις που κάθε άνδρας θέλει να επισκεφθεί

Τρεις πόλεις, τρία ταξίδια - σταθμός για τη ζωή κάθε άνδρα. Ξενύχτια, ποτά και ξέφρενη διασκέδαση για τους τολμηρούς της παρέας. Και μόνο για κολλητούς. Οι γυναίκες αποκλείονται.

Gold Coast [Αυστραλία]

Αν είσαι σέρφερ, είναι το μέρος, αλλά ακόμα κι αν δεν είσαι, θα σε αποζημιώσει το άφθονο αλκοόλ και το αχαλίνωτο σεξ. Τα καλύτερα topless πλυντήρια αυτοκινήτων του κόσμου με καλλίγραμμες bimbos που γυαλίζουν το αμάξι σου.

 

Las Vegas [ΗΠΑ]

Συνώνυμο της υπερβολής και των χαλαρών ηθών, ξεχωρίζει για τον αριθμό των καζίνων, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πόλη στον πλανήτη, για τον μεγαλύτερο μπουφέ φαγητών στον κόσμο, το μεγαλύτερο στριπτιζάδικο και 15 από τα 20 μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Σε μια πόλη που η ίδια προωθεί το σύνθημα, «Ό,τι συμβαίνει στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας», όλα μπορούν να συμβούν!

 

Ko Pha-Ngan [Ταϊλάνδη]

Λίγα μέρη του πλανήτη είναι ιδανικά για να ξεπεράσεις τις αναστολές σου. Το Ko Pha-Ngan είναι ένα από αυτά τα μέρη, ειδικά αν βρεθείς στα επικά beach party με πανσέληνο, τα οποία ισχυρίζονται ότι είναι τα πιο επιτυχημένα στον κόσμο. Με φθηνό ταϊλανδέζικο ουίσκι, δυνατή μουσική και φωτιές, δημιουργείται ένα κλίμα πολλά υποσχόμενο.

Πηγή: Koolnews

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!