GOSSIP

Χώρισε η Kylie Jenner - Έβαλε τέλος στο δεσμό της με τον Travis Scott

Σαν βόμβα έσκασε δημοσίευμα του ΤΜΖ που αναφέρει πως η μικρότερη από τις αδελφές Kardashians αποφάσισε να χωρίσει με τον Travis Scott με τον οποίο έχει αποκτήσει την κόρη της Stormi Webster.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το διάσημο ζευγάρι, έκανε την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή του στα τέλη Αυγούστου, στην πρεμιέρα της ταινίας - ντοκιμαντέρ του Netflix με τον τίτλο ""Look Mom, I Can Fly" που αναφέρονταν στη ζωή του διάσημου ράπερ Travis Scott και πως έκτοτε κανείς δεν τους έχει δει μαζί, αφού το ζευγάρι έχει χωρίσει.


Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές από το φιλικό κύκλο του ζευγαριού που επιβεβαιώνουν πως η Kylie και ο Travis βρίσκονται σε διάσταση και διαψεύδουν πρόσφατα δημοσιεύματα που έλεγαν πως  η Kylie και ο Travis πήγαν μαζί στο γάμο του Justin Bieber και της Hailey Baldwin. "Δεν πήγαν μαζί στο γάμο και έχουν να μιλήσουν από τα τις 27 Αυγούστου" αναφέρουν οι πηγές.


Ούτε η Kylie ούτε ο Travis έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το δημοσίευμα, ωστόσο οι φαν τους παρατήρησαν πως οι δυο τους συνεχίζουν να "ακολουθούν" ο ένας τον άλλο στα social media, αν και πράγματι το τελευταίο διάστημα δεν έχουν κάνει καμιά κοινή ανάρτηση.


Η δε Kylie τις τελευταίες ώρες απλά ανεβάζει στο Instagram πλάνα από τη φωτογράφηση που έκανε με τις υπόλοιπες αδελφές της και τη μητέρα της Kris Jenner για το εξώφυλλο του fashion book "CR".


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Oct 1, 2019 at 7:24am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Oct 1, 2019 at 8:37am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!