GOSSIP

Η Shay Mitchell είναι έξι μηνών έγκυος και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς

Η 32χρονη ηθοποιός, έγινε διάσημη κυρίως χάρη στην τηλεοπτική σειρά Pretty Little Liars που σημείωσε τεράστια επιτυχία και μολονότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στα social media, κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της και το ανακοίνωσε τώρα που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ηθοποιός εδώ και σχεδόν δύο χρόνια διατηρεί δεσμό με τον Matte Babel, που αυτό το διάστημα είναι μάνατζερ στο DreamCrew του Drake, αλλά και το δεσμό της, είχε φροντίσει να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τώρα οι δυο τους ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά και η Shay δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

“Μήπως αυτό σημαίνει ότι μου επιτρέπεται να οδηγώ στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης συνέχεια τώρα;”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και τα likes και οι ευχές από τους πάνω από 24 εκατομμύρια followers της, πέφτουν... βροχή.

 

Να θυμίσουμε πως η Shay στο παρελθόν είχε μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπιζε, αλλά και για το γεγονός πως είχε κάνει αποβολές. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Does this mean I’m allowed to drive in the car pool lane at all times now?

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on Jun 28, 2019 at 12:26pm PDT

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!