WOMEN'S GUIDE

Πως έχασε η Beyonce τα κιλά της εγκυμοσύνης; Το αποκάλυψε η ίδια

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για την Beyonce αποκαλύπτει πολλά για τη ζωή της... Queen B, όπως και την εξαντλητική δίαιτα που χρειάστηκε να κάνει μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της.

«Υπήρξαν μέρες που πίστευα πως ποτέ πια δεν θα είμαι όπως πρώτα. Δεν θα επανέλθω στην ίδια φυσική κατάσταση. Η δύναμη και η αντοχή μου δεν θα είναι ποτέ οι ίδιες» σημειώνει στο βίντεο που την ακολουθεί στις εξαντλητικές πρόβες, την σκληρή προπόνηση και τη διατροφή πριν από τη μέρα που επέστρεψε στη σκηνή μετά την εγκυμοσύνη της.


Η Beyonce ζύγιζε μετά την εγκυμοσύνη της στα δίδυμα 109 κιλά, γεγονός που έκανε τον στόχο της να επιστρέψει σε φόρμα πολύ δύσκολο. Εκτός όμως από τη φυσική κατάσταση, η Queen B περιγράφει ότι τα παραπάνω κιλά την έκαναν να μην αισθάνεται ο εαυτός της.

«Πολλά κομμάτια της χορογραφίας έχουν να κάνουν με το συναίσθημα. Οπότε δεν είναι τόσο τεχνικό, αλλά περισσότερο η προσωπικότητά σου που ζωντανεύει την κίνηση. Και αυτό είναι δύσκολο όταν δεν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου», λέει στο φιλμ του Netflix. Όπως λέει, χρειάστηκε να χτίσει το σώμα της από την αρχή.

\
Όπως εξομολογείται, το πρώτο διάστημα η προσπάθεια ήταν πιο δύσκολη. «Είχα πολλούς μυϊκούς σπασμούς (...). Το μυαλό μου δεν ήταν εκεί. Το μυαλό μου ήθελε να είναι με τα παιδιά. Εκείνο που δεν βλέπει ο κόσμος είναι οι θυσίες (που κάνω)» λέει. «Δεν είναι όπως πρώτα, όταν μπορούσα να κάνω πρόβες 15 ώρες σερί. Έχω παιδιά, έχω έναν σύζυγο, πρέπει να προσέξω το σώμα μου», προσθέτει.


Το φιλμ του Netflix εστιάζει στη σκληρή προπόνηση της Beyonce, ενώ σε κάποιο σημείο η Queen B αναφέρεται και στην εξαντλητική δίαιτα που ακολούθησε. «Για να πετύχω τους στόχους μου, δεν τρώω ψωμί, καθόλου υδατάνθρακες, καθόλου ζάχαρη, καθόλου κρέας, καθόλου ψάρι, καθόλου αλκοόλ – πεινάω», ακούγεται να λέει η Μπιγιονσέ.

Πάντως παραδέχεται πως η προετοιμασία της έφτασε αρκετές φορές στα άκρα. «Σαφώς και πίεσα τον εαυτό μου περισσότερο από όσο νόμιζα ότι μπορούσα και έμαθα ένα πολύτιμο μάθημα. Δεν θα πιέσω ποτέ, μα ποτέ τόσο τον εαυτό μου ξανά», λέει η Beyonce

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 17, 2019 at 12:33am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!