GOSSIP

H Σπυροπούλου με τον τρόπο της παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένη [βίντεο]

Από τη στιγμή που προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση πλάνα που έδειχναν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε νυχτερινή της έξοδο να ανταλλάσσει φιλιά με ένα νεαρό, όλοι μιλούσαν για το νέο έρωτα της γνωστής παρουσιάστριας.

Τις αρχικές αποκαλύψεις για το ειδύλλιο έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσω της νέας του εκπομπής, ενώ ακολούθησε δημοσίευμα της εφημερίδας Espressο που αποκάλυψε πως το όνομα του συνοδού της  Κωνσταντίνας είναι Φίλιππος Βαρβέρης και είναι γόνος γνωστής οικογένειας με επιχειρηματική δράση στο χώρο επίπλου αλλά και στα ξενοδοχεία και την εστίαση στη Μύκονο.


Και τώρα η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την ώρα της εκπομπής της για να μάθει αν ισχύουν όσα λέγονται. Η Κωνσταντίνα δεν σήκωσε το τηλέφωνο αρχικά, αλλά λίγα λεπτά αργότερα την κάλεσε η ίδια. Η Κατερίνα σήκωσε το τηλέφωνο, έβαλε ανοιχτή ακρόαση και η απάντηση ήρθε: «Κατερινάκι, με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση και νομίζω ότι η εικόνα, τις περισσότερες φορές, μιλάει από μόνη της και δεν χρειάζονται περισσότερα. Καλά είμαι, είμαι μια χαρά».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!