WOMEN'S GUIDE

To... beauty tip της Taylor Swift κρύβει κινδύνους για την υγεία

Συχνά οι celebrities σε συνεντεύξεις τους, αποκαλύπτουν απλά beauty μυστικά και tips μακιγιάζ που αξίζει να ακολουθήσεις, αλλά αυτό που αποκάλυψε πως έχει κάνει (πολλές φορές) η Taylor Swift δεν πρέπει να το μιμηθεί κανένας, αφού είναι ακόμα και επικίνδυνο.

Η διάσημη τραγουδίστρια φιγουράρει στο νέο εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του γνωστού γυναικείου περιοδικού Elle και στη συνέντευξη που συνοδεύει το εξώφυλλο, μίλησε μεταξύ άλλων, για την beauty ρουτίνα της και αποκάλυψε και κάποια "λάθη" που συστηματικά έκανε για χρόνια, όπως το να κοιμάται χωρίς να έχει βγάλει το μακιγιάζ της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on Mar 6, 2019 at 5:05am PST


Ωστόσο αυτό που πραγματικά προκάλεσε αίσθηση και την αντίδραση των δερματολόγων, ήταν το γεγονός πως η Taylor, ομολόγησε πως έχει χρησιμοποιήσει μαρκαδόρους, αντί για eye liners, για να φτιάξει το γνωστό της cat eyes look.


Και μπορεί η ίδια να είπε πως δεν πρέπει κανείς να κάνει το ίδιο, ωστόσο παραδέχτηκε πως έχει δοκιμάσει αυτό το κολπάκι πολλές φορές.


Όμως οι δερματολόγοι προειδοποιούν πως η χρήση μαρκαδόρων για μακιγιάζ, είναι άκρως επικίνδυνη, αφού περιέχουν καυστικές ουσίες, που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς ερεθισμούς και αίσθηση "καψίματος" στα βλέφαρα και γενικά τονίζουν με κάθε τρόπο, πως ακόμα και το πιο φθηνό eye liner που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, είναι προτιμότερο και πολύ λιγότερο ακίνδυνο από ένα μαρκαδόρο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!