GOOD LIFE

Οι μεγάλοι δημιουργοί του design μπήκαν στον κόσμο των αρωμάτων

Στην καθιερωμένη έκθεση στο Μιλάνο παρουσιάστηκαν από τις σούπερ design εταιρίες νέα εντελώς προϊόντα από αυτά που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι παράγουν. Αρώματα και καλλυντικά έρχονται να προστεθούν στην παραγωγή τους, ανοίγοντας έτσι νέους δρόμους και νέες αγορές για Moooi, Tom Dixon και Kartell.

H Ολλανδική εταιρία Moooi, O Βρετανός σχεδιαστής Tom Dixon και η ιταλική εταιρεία Kartell αποκάλυψαν λοιπόν όλα τα αρωματικά προϊόντα τους, όπως αρωματικά κεριά και  σαπούνια.

Tom Dixon


Σύμφωνα με το Dezeen ο Dixon, ο οποίος ξεκίνησε μια σειρά από κεριά πέρσι, δήλωσε ότι η κίνηση αυτή ήταν προφανής, αφού οι μυρωδιές είναι τόσο σημαντικές για την εμπειρία μας μέσα σε ένα χώρο. Το αρωματικό κερί του Tom Dixon περιγράφεται ως «η μυρωδιά από το κόκκινο τούβλο και τα πάρκα του Λονδίνου μαζί με την αλμυρή μυρωδιά του Τάμεση στο Dagenham." Το κερί κυκλοφορεί σε ένα δοχείο χαλκού με μαρμάρινο καπάκι. Παράλληλα κυκλοφορεί μια σειρά από τέσσερα αρώματα για εσωτερικούς χώρους, που ονομάζεται "Γη, φωτιά, αέρας και το νερό".



Kartell


Τώρα η Kartell, η ιταλική εταιρία που είναι γνωστή για τα έπιπλά της, κυκλοφόρησε μια σειρά από αρωματικά προϊόντα για το σπίτι. Διαθέτει οκτώ διαφορετικά αρώματα και τέσσερις διαφορετικές μεθόδους διάχυσης. Τα δοχεία έχουν γυάλινες επενδύσεις και έχουν σχεδιαστεί από τον Ιταλό Ferrucio Laviani, ο οποίος δημιούργησε το καταπληκτικό φωτιστικό Bourgie για την Kartell. Τα αρώματα έχουν φτιαχτεί  μαζί με κορυφαίους γαλλικούς και ελβετικούς οίκους αρωματοποιίας.



Moooi


Η Moooi μπαίνει στο κομμάτι των καλλυντικών. Η σειρά της, θα βρίσκεται στα δωμάτια μεγάλων ξενοδοχείων και θα αποτελείται από σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα και κρέμες χεριών σε συσκευασίες με την υπογραφή του Marcel Wanders. Για τη Moooi, αυτός είναι ένας τρόπος να γίνει γνωτή στο ευρύ κοινό. Τα προϊόντα Moooi περιέχουν περγαμόντο, κάρδαμο, μοσχοκάρυδο.


Στην Κύπρο και τις τρεις εταιρίες θα τις βρεις στο CappelliniGlobal.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!