WOMEN'S GUIDE

H Rihanna ενθουσίασε ξανά όλες τις γυναίκες με ένα νέο προϊόν μακιγιάζ

Το Fenty beauty, το brand καλλυντικών που έχει δημιουργήσει η Rihanna, ήδη γνωρίζει τεράστια επιτυχία αφού κάποια προϊόντα που έχει λανσάρει κατάφεραν να χαρακτηριστούν ως μια από τις καλύτερες "εφευρέσεις" της χρονιάς και να κερδίσουν και μια θέση στη σχετική λίστα του Time για το 2018.

Και ο λόγος που η Rihanna γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία, είναι γιατί τα καλλυντικά της και ειδικά τα φον ντε τεν και τα compact προϊόντα μακιγιάζ για κάλυψη κυκλοφορούσαν σε δεκάδες αποχρώσεις (και όχι μόνο σε 4 έως 6 το πολύ που συνήθως λανσάρουν τα άλλα brands) έτσι ώστε να απευθύνονται πραγματικά σε κάθε γυναίκα και να ταιριάζουν τέλεια σε κάθε απόχρωση δέρματος.


Και αυτή η πολιτική της αποδοχής της διαφορετικότητας είναι που έχει χαρίσει τεράστια επιτυχία όχι μόνο στα καλλυντικά, αλλά και στα εσώρουχα που πρόσφατα παρουσίασε η Rihanna.


Και τώρα που μπήκε το 2019, η ποπ σταρ, αποφάσισε να λανσάρει ένα ακόμα προϊόν μακιγιάζ που ενθουσίασε όλες τις γυναίκες. Ο λόγος για το Pro Filt’r Concealer, ένα κονσίλερ, που κυκλοφορεί σε 50 αποχρώσεις ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ατέλειες σε κάθε χρώμα επιδερμίδας!


Η ίδια η Rihanna μας έδειξε σε ένα βίντεο το νέο concealer το οποίο αναμένεται να γίνει ανάρπαστο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!