GOSSIP

Ο David Beckham φέτος τα Χριστούγεννα ντύθηκε... Elton John [εικόνες]

Μεγάλα κέφια είχε φέτος τα Χριστούγεννα ο David Beckham και φρόντισε να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από τα όσα έκανε αυτές τις μέρες με τους εκατομμύρια followers του στο Instagram.

O David έχει συχνά πει πως λατρεύει τα Χριστούγεννα και πως θέλει να τα περνά πάντα με την οικογένειά του και ανθρώπους που αγαπά και λίγες μέρες πριν τα φετινά Χριστούγεννα, με ένα βίντεο εξήγησε πως ο ίδιος όταν ήταν παιδί περνούσε μαγικά Χριστούγεννα χάρη στις προσπάθειες που έκαναν οι γονείς του, που δούλευαν και οι δυο για να μην στερήσουν από τα παιδιά τους τίποτα τις γιορτές.
 

Και φέτος τα Χριστούγεννα όλοι οι Beckhams τα πέρασαν μαζί (παρά τις φήμες για χωρισμό με τη Victoria) και μοιράστηκαν και ένα βίντεο ως χρiστουγεννιάτικη κάρτα.

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο David σαν παιδί φόρεσε κερατάκια και ευχήθηκε σε όλους μέσω Instagram καλές γιορτές, ενώ λίγο αργότερα με το ίδιο κέφι φόρεσε γυαλιά που θύμιζαν τον οικογενειακό φίλο των Beckham, το διάσημο μουσικό και τραγουδιστή Sir Elton John που τον αποκάλεσε "Θείο Elton", ενώ λίγο μετά μας έδειξε πως έκοψε την γαλοπούλα.


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!