GOSSIP

Γιατί στεναχωριέται η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα

«Τρεις μέρες τώρα δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Εχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του» φέρεται να εξολομολογείται η μητέρα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα, Παραπολιτικά.

Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει;», αναφέρει η ίδια για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί ο γιος της και συνεχίζει τονίζοντας «Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Εχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε».

«Θέλει να τον φωνάζουν απλώς Αλέξη και να είναι κοντά στον κόσμο», σχολιάζει για το γεγονός ότι έχει κατορθώσει ο Έλληνας πρωθυπουργός να τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα.

Ακόμη, η ίδια τονίζει ότι ο γιος της έχει κατορθώσει να τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα και να γίνει αγαπητός στους νέους. «Αυτό θέλει. Να τον φωνάζουν απλά Αλέξη και να είναι κοντά στον κόσμο», λέει και συμπληρώνει πως όταν μιλάνε του λέει να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του, ενώ εκείνος της απαντά να μην ανησυχεί και πως όλα θα πάνε καλά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!