WOMEN'S GUIDE

Μήπως πρέπει να τα φτιάξεις με έναν κοντό; 5 καλοί λόγοι για να το κάνεις

Δεν κάνουμε πλάκα, μπορεί 7 στις 10 γυναίκες να δηλώνουν πως προτιμούν τους ψηλούς, αλλά υπάρχουν πέντε πολύ καλοί λόγοι για να επιλέξεις να έχεις πλάι σου έναν κοντό.

Καταρχήν αρκεί να δει κανείς τους celebrities, όπου βρίθουν τα παραδείγματα  κοντών διάσημων αντρών (από τον Σαρκοζί μέχρι τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) που κυκλοφορούν με κουκλάρες δίπλα τους. Προφανώς κάτι καλό τους βρίσκουν. Όλα λοιπόν, είναι θέμα οπτικής και μερικές έρευνες, αλλά και απλές διαπιστώσεις, μπορεί να σε κάνουν να αναθεωρήσεις το στερεότυπο του τέλειου ψηλού γοητευτικού συντρόφου.

1. Οι κοντοί είναι πιο δυναμικοί και με καλό χιούμορ

Έρευνες δείχνουν πως οι κοντοί άντρες στην προσπάθειά τους να ισοφαρίσσουν το μειονέκτημα του ύψους τους και να μην περνούν απαρατήρητοι, επενδύουν περισσότερο στην προσωπικότητά τους. Έτσι εμφανίζονται πιο δυναμικοί, με αυτοπεποίθηση και καλή αίσθηση του χιούμορ που τους κάνει ψυχή της παρέας.

2. Οι κοντοί ζούνε περισσότερο

Μια πρόσφατη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άντρες με ύψος από 1.65 και κάτω ζουν κατά μέσο όρο 3 χρόνια περισσότερο από τους ψηλούς.

Αυτό μπορεί να σχετίζεται με το περίφημο γονίδιο της μακροζωίας που εμφανίζεται πιο συχνά στους ανθρώπους με μέτριο ύψος.

3. Οι κοντοί είναι πιστοί

Όχι δεν είναι αστείο. Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης απέδειξε ότι οι πιο κοντοί άντρες παίρνουν πιο δύσκολα διαζύγιο, σε σχέση με τον μέσο όρο όλων των ανδρών. Ενώ οι ψηλοί άνδρες θέλουν να παντρεύονται σε νεαρότερη ηλικία και οι γάμοι τους δεν διαρκούν τόσο πολύ.

4. Σε κάνουν να νιώθεις θεά!

Όχι μόνο δείχνεις πιο ψηλή δίπλα τους, αλλά και οι ίδιοι λατρεύουν τις ψηλότερες γυναίκες τις οποίες τις έχουν πραγματικά... βασίλισσες.

5. Αυξάνεις τις επιλογές σου

Κάποιος είπε πως τα «σκουπίδια» μιας γυναίκας μπορεί είναι το χρυσάφι μιας άλλης. Την ίδια στιγμή που οι περισσότερες γυναίκες τους απορρίπτουν, αν εσύ ρίξεις τα στάνταρ σου, έχεις ένα τεράστιο pool εργένηδων για να αναζητήσεις το ταίρι σου.

Φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και τα στερεότυπα ποτέ δεν αποδίδουν την πραγματικότητα, αλλά δεν χάνεις τίποτα να αρχίσεις να ψάχνεις και στα... κάτω ράφια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!