GOSSIP

Mάθαμε τα πάντα για τον θρησκευτικό γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου

Μετά τη γέννηση του γιου της Μάξιμου, πολλοί πίστευαν πως σύντομα η Αθηνά και ο σύζυγός της θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο και πιθανά θα το συνδύαζαν με τη βάφτιση.

Θυμίζουμε πως η γνωστή ηθοποιός και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν πέρυσι με πολιτικό γάμο που έγινε στο Γύθειο, την πόλη από την οποία κατάγεται η Αθηνά.


Και τώρα το ζευγάρι ετοιμάζεται και ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας και όλα είναι έτοιμα για τον θρησκευτικό γάμο: ακόμα και τα προσκλητήρια.


Σύμφωνα με το περιοδικό People ένθετο στο Έθνος της Κυριακής, η πίσω όψη της πρόσκλησης είχε το ίδιο σκίτσο με αυτό της πρόσκλησης του πολιτικού γάμου απλά με την προσθήκη ενός μωρού ανάμεσα στο ζευγάρι, όλοι σκέφτηκαν πως πιθανότατα η Αθηνά και ο Φίλιππος σκόπευαν να συνδυάσουν το θρησκευτικό τους γάμου με τη βάπτιση του γιου τους, κάτι που δεν ισχύει.

Το ζευγάρι θα τελέσει το θρησκευτικό του γάμο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, όπως και το παλιό πειρατικό σκάφος Yacht Prince De Neufchatel, μια 25μετρη σκούνα που υπόσχεται αξέχαστα εν πλω ταξίδια στα πέριξ της Μυκόνου.

Η νύφη θα φορά νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι τους θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στη Μάνη.


Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί πότε θα γίνει η βάπτιση του μωρού.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!