GOSSIP

Ρίκα Βαγιάνη: Ένα μήνα πριν έβαλε μαύρη φωτογραφία στο Facebook και εξήγησε τον λόγο

H είδηση του θανάτου της Ρίκας Βαγιάνη σε ηλικία μόλις 56 ετών, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, βύθισε στο πένθος όσους είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν.

Η Ρίκα πάλευε εδώ και τρία χρόνια με τον καρκίνο και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο νοσοκομείο και προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τη μάχη που έδινε για τη ζωή της.

 

Η ίδια ήταν ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με το προφίλ "Παλιορίκα Παλιοβαγιάννη" τα μηνύματα των δικών της ανθρώπων σκορπούν συγκίνηση καθώς όλοι μνημονεύουν τις όμορφες στιγμές που έζησαν με την Ρίκα. 

Όμως συγκλονίζει και μια ανάρτηση της Ρίκας λίγες εβδομάδες πριν το θάνατό της, καθώς ίσως δείχνει πως πια είχε μάθει πως πλησιάζει το τέλος στη μάχη της για τη ζωή.

Στις 30 Ιουνίου η δημοσιογράφος έβαλε μία μαύρη φωτογραφία στο εξώφυλλο του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook και αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι την ρώτησαν τι συνέβη και εκείνη απάντησε: « i am fine. THERE IS JUST NO POINT» Δηλαδή: «Είμαι μια χαρά. Απλά δεν υπάρχει κανένα νόημα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!