GOSSIP

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές του Cristiano Ronaldo στην Ελλάδα

Ο άσσος των γηπέδων διάλεξε την Ελλάδα για να απολαύσει τις διακοπές του μετά την ολοκλήρωση της πορείας της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ρωσίας.

Από την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως μετά το Μουντιάλ, ο Cristiano Ronaldo με ιδιωτικό αεροπλάνο βρέθηκε στην Καλαμάτα και απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την σύντροφό του Georgina Rodriguez, με την οποία πριν από λίγους μήνες απέκτησε και ένα παιδί.


Και τώρα η Georgina ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μεσσηνία, όπου την βλέπουμε να απολαμβάνει τη θάλασσα και τις αγκαλιές του Cristiano, ενώ μαζί τους είναι και ο μεγάλος γιος του Cristiano, ο Ronaldo Junior.

 

Σε άλλη δε φωτογραφία, βλέπουμε πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει μαζί του στις διακοπές του και άλλα μέλη της οικογένειάς του και όλοι μαζί απόλαυσαν ένα οικογενειακό δείπνο το βράδυ της Κυριακής.

 

O ίδιος ο Cristiano ανέβασε ένα βίντεο από τις διακοπές του και τον βλέπουμε να έχει στην αγκαλιά του την λίγων μηνών κορούλα του που απέκτησε με την Georgina. 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!